AARHUS DESIGNSKOLE

KREATIVITET SIDEN 1998

Aarhus designskole har siden 1998 med stor succes forberedt unge til de videregående kreative uddannelser. Vi har i en meget lang årrække haft en dokumenteret succesrate på over 90%.

Det betyder at flere end 90% af vore elever er blevet optaget på videregående uddannelse. Vi har et mangeårigt samarbejde med uddannelsesstederne, som sikrer at vi altid er up to date med de krav og forventninger skolerne stiller til sine kommende studerende. Alt dette betyder du har en rigtig god chance for at blive optaget på en af de relevante uddannelser, når du har forberedt dig hos os.

Skolen  har til huse i de gamle Frichs fabrikker, i højloftede lokaler med gode lysforhold og alle får egen fast arbejdsplads, med plads til det hele.

NETVÆRKSDANNELSE FOR FREMTIDEN

Vores studerende er aldersmæssigt spredt fra 19 til 30-35 år. Det betyder at der er mange forskellige erfaringer som deles flittigt. En typisk studerende på Aarhus designskole er uddannelsessøgende, vil forberede sig til optagelsesprøve, eller afsøge områdets muligheder. Man er meget målrettet og dedikeret og det er en stor fordel, for der er nemlig knald på hverdagen.

På skolen appellerer vi til netværksdannelse for fremtiden og der er altid et stærkt socialt liv også på tværs af holdene. Som afdeling under Kompetencehuset deltager vi i fælles arrangementer, så som morgensang, fredagscafeer, fester, foredrag og lignende.